Het Lichtlab

Het juiste licht maakt alles bijzonder. Creëer het.

Dat is onze overtuiging en vanuit die gedachte creëren we onze collectie lampen. In ons lab in Nederland ontwerpen én produceren we verlichting, op geheel eigen wijze. Zo kan het zijn dat we retro materialen gebruiken, of juist de laatste 3D printtechnieken. Als het ontwerp ons aanspreekt, is het goed. Alle lampen van Het Lichtlab worden met de hand gemaakt en zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Naast de handgemaakte designlampen vind je ook bijzondere fittingen en lichtbronnen in ons assortiment. Bekijk ook eens ons assortiment kooldraadlampen. Deze zijn authentiek gedetailleerd en precies hetzelfde als de originelen, uitgevonden door Thomas Edison himself.

Weet je zelf heel goed wat je wilt in je interieur? Het Lichtlab biedt je de mogelijkheid om je eigen lamp samen te stellen. De verschillende lichtbronnen, kleuren snoer en fittingen van Het Lichtlab kun je combineren om zo je eigen perfecte lamp samen te stellen. Heb je iets moois gecreëerd? Laat het ons weten, vinden we leuk!