Van deze deal krijg je positieve energie!


Wil jij het beste voor jezelf én Moeder Natuur? Vul je gegevens in in de vergelijker en kies het pakket dat het best bij jou past!

Hoe werkt het? Heel simpel:

  • Ga naar de selectie
  • Selecteer je categorie
  • Kies en activeer je voordeel!
Ga naar de selectie

Nu nóg makkelijker!

Er moet meer gebeuren dan je denkt en dat kost tijd. Om snel en moeiteloos onze partners aan te schrijven, hebben we het nóg makkelijker voor je gemaakt. Vraag het je makelaar, die weet precies hoe het zit! 🙂

Doe eerst wat inspiratie op

Gratis flesje wijn

Beantwoord een paar vragen in maximaal 5 minuten en je ontvangt de voucher, voor een heerlijke fles wijn. Klik hier voor de enquête. Proost!

Ga naar Tips

Ons nieuwe thuis

"Na de overdracht en dankzij MaakhetjeThuis.nl vonden we direct de vakmensen die we nodig hadden om ons te helpen met het kluswerk. Alle wanden zien er superstrak uit (bedankt Paans Schilderwerken), de vloeren liggen als gegoten (knipoog naar Van Hollandse Bodem) en zelfs de dagelijkse kost is erop vooruitgegaan. Vooral mijn vriend bedankt Superkeukens Arkel hiervoor, haha!"

- Claziena

Bekijk een aantal realisaties

Maak het jezelf makkelijk

Als je een bezichtiging voor een andere woning doet, kijk je door de dingen heen die je zelf anders zou doen. Na de koop en de overdracht ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag, maar dan blijkt het lastiger dan gedacht om de vakmensen te vinden die je kunnen helpen. Op Maakhetjethuis.nl hebben we de beste Makers van de regio geselecteerd om het je makkelijk te maken. Kom regelmatig terug om een kijkje nemen naar de nieuwe Makers en exclusieve voordelen!

Bekijk aanbod

Onze Partners

Maak_het_je_Thuis_gorinchem_loodgieter_zillig

Heb je een vraag, of ben jij de beste in je vakgebied in jouw regio? En zou je ook graag een van onze Makers willen worden? Neem dan contact met ons op!