VLOERenDEUR

Premium Bruynzeel Dealer

[FOR ENGLISH, CLICK HERE]

Vloerendeur is een dynamisch bedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring met de levering en plaatsing van Bruynzeel parketvloeren. Vloerendeur beschikt over vier showrooms in de plaatsen Amsterdam, Breda, Den Haag en Rotterdam. In iedere showroom is een ruime collectie vloeren te bezichtigen, waaronder hout, laminaat en PVC. Naast de verkoop van nieuwe vloeren kunnen wij ook uw bestaande vloer renoveren.
Voor meer informatie over onze vloeren, klikt u hier.

Waarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van andere aanbieders?

Alle vloeren worden geplaatst door eigen ervaren parketteurs die reeds jarenlang ervaring hebben met het plaatsen van Bruynzeel vloeren.

Al ruim 20 jaar zijn we dé expert als het gaat om het leggen van houten vloer in combinatie met vloerenverwarming. Wij geven u dan ook 100% garantie zonder extra bepalingen.
Meer informatie over onze vloerverwarming vindt u hier.

Daarnaast bieden wij een collectie van ruim 30 Bruynzeel deuren aan en kunt u gebruik maken van de deurenafhangservice van VloerenDeur. Klik hier om daar meer over te weten te komen. Of laat hieronder uw gegevens achter en we nodigen u geheel vrijblijvend uit in onze showroom. Tot snel!